RO Study
👤
Jorjmery
Jorjmery
05-02-2016
Istorie
a fost răspuns
care a fost conducatorul Daciei ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-02-2016
Dacia a avut mai multi conducatori:primul a fost Burebista ,urmat de Decebal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr Naturale Este 570 .Impartind PRIMUL NR LA AL DOILEA Obtinem Catul 2 Si Restul 3 iar Impartind al Trteilea Nr La Al 2 Obtinem catul 5 si Restul
Suma A Trei Numere Naturale Este 138. Primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Cu 2 Mai Mic Decat Sfertul Primului Numar. Afla Cel
1.Sa Se Descompuna In Factori Scotand Factor Comun:a)5x(3x+2)+5(3x+2)b)x(2x+1)-7(2x+1)c)(2√3-1)(√2+1)-(√2+1)(√3-1)
Cum Pot Afla Baza Mare A Unui Trunchi De Piramida Patrulatera Regulata Daca Stiu Volumul, Baza Mica Si Inaltimea Trunchiului?
ABCD Drepunghi,AD=9 Cm Si Masura Unghiului ABD=60 De Grade.Calculati; A)lungimea Diagonalei Drepunghiului, B)masura Unghiului Dintre Diagonale, C) Aria Si Perim
Traduceti Urmatoarele Propozitii:1.Mi-a Spus Ca Nu A Fost Acasa.2.Mi-a Spus Ca Nu Este Membrul grupului.3.Mi-a Spus Ca Sa Enervat.4.Mi-a Spus Ca Te-a Asteptat
Nistrul Este In... Ce Tara?Nu Pot Sa Fac Diferenta Intre Nistru Si Nipru!Stiu Ca Unul E In Rep. Moldova Si Unul In Ucraina Dar Nu Si Care :(
≤calculeaza Rezistenta Electrica A Unui Aparat Electric Daca Voltmetrul Conectat La Bornele Lui Indica O Tensiune De 120 V Iar Contorul A Inregistrat In 30 Min
A) (-5)·(-3+6) +3(-2-8):(-5) =b) (-2)²[-2-3·(-2)+(-2)³]=c) 5·[(-6·(-7):(-3)+2²]:(-5)² =d) [-7+(-6)+10]·(-2)=e) (-13-24+15):(-11)=f) [(-6)·(-7)·9]:(-23)=g) [-4-3
Construiti :1 . O Linie Franta Deschisa Formata Din 4 Segmente.2.o Linie Franta Inchisa Formata Din 3 Segmentedau Un Punctaj Maxim Celui Ce Va Raspunde! Va Rog!