RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-02-2016
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Am nevoie de definiția timpului.
Răspuns :
ChristinaNatalia
ChristinaNatalia
06-02-2016
Timpul=mediu omogen si nedefinit,in care ne apare succesiunea ireversibila a fenomenelor;durata,perioada,masurata in ore,zile,etc.,care corespunde desfasurarii unei actiuni,unui fenomen,unui eveniment,scurgere succesiva de momente
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Precizati Partea De Vorbire Și Cazul Următoarelor Cuvinte: Bagajele , Celorlalți, Fantomatic, Și Lor Din Textul De Mai Sus .2)și Va Mai Rog Sa Scoateți Un Epi
1. Aratati Ca X+[tex] \frac{1}{X} [/tex]≥2, Oricare Ar Fi X∈Rsi Xmai Mare Ca 0 2.sa Se Arate Ca [tex] A^{2} + B^{2} + C^{2} \geq [/tex] Ab+ac+bc, Oricare Ar F
Testul 12 Exercitiul 2 Va Rog Mult
E = (k L K E N,24 Se Imparte Cu Rest La 0 La K)
Determinaţi Nr Natural De Două Cifre Care Este Egală Cu De 8 Ori Suma Cifrelor Sale
Am Un Rebus De Făcut Și Nu Știu Următoarea Întrebare : Parte De Vorbire Neflexibila Care Exprima Stari Sufletesti ,indemnuri , Sentimente , Adresari. Va Rog Mul
Un Obiect Costa 250 De Lei . Dupa DOUA SCUMPIRI SUCCESIVE Pretul Creste Cu 80 De Lei . Daca Prima Scumpire A Fost De 10% Cat La Suta A Fost A Doua Scumpire?
Scrieti Un Text De 5-7 Randuri Despre Animalul Tau Preferat.
Dacă A La Puterea 2 Este Egal Cu 3.24 a=?
Tapezul Dreptunghic Cu AB || CD ,m (A)=90 Grade Si M (B)=60 Grade.Dc=8 Cm (baza Mica) Si Bc=20 Cm. Aflati Aria Si Perimetrul Lui Abcd. Va Rog ,nu Imi Iese.