RO Study
👤
Oxanikaluca
Oxanikaluca
04-02-2016
Biologie
a fost răspuns
Defineste notiunea de narcotice?
Răspuns :
Goja2001
Goja2001
04-02-2016
Narcoticele sunt substanțe cu efect hipnotic, somnifer, analgezic, de relaxare musculară, fiind catalogate drept droguri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Livada Unui Taran Improprietarit Are Forma De Dreptunghi Cu Lungimea De 363m ,iar Latimea Cu 16m Mai Mica Decat A Treia Parte Din Lungime. Care Este Lungimea Ga
Fie Triunghiul Dreptunghic Abc Cu A=90grade Determinati Lungimea Medianei Am M Apartine Laturii Bc Stiind Ca Ab=6 Cm Si Ac=8 Cm. Teorema Lui Pitagora Va Rog
Urgenttttttttt!!!!!!!!!dau Coroană Si 5 Stele +inima Va Rog
Prezintă În Grup Ce Crezi Că Este Bine Să Faci În Două Dintre Situațiile Prezentate Mai Jos Alese Prin Tragere La Sorți.
Fratele Meu Este Cu Trei Ani Mai Mare Decât Mine, Iar Sora Mea Cu 5 Ani. Câți Ani Avem Fiecare, Dacă Împreună Avem 35 Ani? (Rezolvați Cu Plan De Întrebări)
A) Calculați, Apoi Observați Cum Se Schimbă Răspunsurile În Fiecare Coloană.1/5 Din 1001/5din 1051/5din 1102/3din 6242/3 Din 12482/3 Din 24963/7 Din 8404/7 Din
Ajutor La Mate Matrici Pls
Va Rog Sa O Faceti
Citeşte Cu Atenţie Propozițiile De Mai Jos Și Marchează-le Cu A (adevărat) Sau F (fals).1. Simbolul Primei Revoluţii Industriale Este Aburul.2. Revoluţia Indust
Pls Dau Coroana Si 28 P Pls Va Rog