RO Study
👤
Alby14
Alby14
04-02-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se scrie numarul 1,230 sub forma de fractie?
Răspuns :
Emadariadarius
Emadariadarius
04-02-2016
numarul 1,230 se scrie sub forma de fractie astfel: 1230 supra 1000
Answer Link
Dorualina
Dorualina
04-02-2016
1,230=1230/1000 Sper ca te- am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Fantana Arteziana In Forma Uni Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunuile 20,1 Dm 234 Cm 0,12.calculati Cu Cati Litri De Apa Trreuie Alimentat Fantana
Dintr-un Punct De Pe Un Cerc Sunt Duse Doua Coarde De Lungimi 9 (cm) Si 17(cm).Distanta Dintre Mijloacele Celor Doua Coarde Este 5(cm).Sa Se Afle Raza Cercului
Faceti Si Mie Vă Rog Exercitiul Cu Semnul Întrebări În Dreptul Lui
Va Rog Ex 2 DAU COROANA PS:este Despre Animale
Ce Rol Au Cratima Si Virgula In Secventa:"Pe Mihai Nu-l Sperii Cu Una Cu Doua,dar In Privirile Motanului Era Ceva Din Care Pricina Ar Fi Inghetat Inima Celui Ma
Heeeeeeeeeeelp 38)*Daca Imi Dai Un Sfert Din Suma Ta, Eu Voi Avea Tot Atat Cat Iti Ramane Tie. Cati Lei Avem Fiecare, Daca Impreuna Avem 60 De Lei? va Rog
X Supra 2 = X Supra 3 = X Supra 5. X=+y+z = 20 x, Y, Z = ?
Intr-un Depozit Sunt 129 Lazi Cu Cate 18 Inghetate De Vanilie Si 230 Lazi Cu Cate 12 Inghetate De Ciocolata.Cate Lazi Cu Ingetata Raman Daca Se Vand 1495 Ingh
Scrie Modul Si Timpul Verbelor: 1) (ea) Incercă 2) (el) A Inceput 3) (el) Nu Se Opri Voi Da Coronita Primului Raspuns, multumesc.
Totalitatea Cuvintelor Unei Limbi; Imagine Artistica Adresata Vizualului. Este In Rebus. Am Mai Vazut Asa O Intrebare Da Nu A Fost Corect Raspunsul.