RO Study
👤
Vasi23
Vasi23
03-02-2016
Limba română
a fost răspuns
luat
desparte în silabe
Răspuns :
Bia2003
Bia2003
03-02-2016
lu-at (2 silabe)
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Norasz
Norasz
03-02-2016
lu-at = format din doua silabe ...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstrati In 10-15 Randuri Ca , Comedia ,,O Scrisoare Pierduta..." De I.L.Caragiale Este O Opera A Genului Dramatic. Ps:va Rog Mult Sa O Faceti Mai Dezvoltat
Dintr-o Sticla Cu Cidronada,Irina Umple 8 Pahare,din 2 Sticle,16 Pahare. Cate Pahare Cu Cidronada Umple Irina Din 10 Stifle? Numarul Paharelor| Numarul Sticlelo
Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi Inecuatia 3(|2x+5|+2x-9)<5(x+2)+x-16
Salutare!Imi Puteti Alcatui Si Mie O Propozitie Dupa Schema:Atribut(numeral)+Atribut(adjectiv)+Subiect(substantiv Comun)+Predicat(verb),va Rog Frumos?Multumesc
Sa Se Afle Cel Mai Mic Număr Natural De Doua Cifre Care Are Suma Cifrelor Mau Mica Decat 14
Am Nevoie De O Poezie (2-3) Strofe Ce Contine Doua Animale Cu Insusiri Omenesti.Ex:un Caine Bun Si Un Magar Incapatanat.INSUSIRILE SA NU FIE: Lacom ,naiv,prost
Ma Gandesc La Un Numar. Ii Adaug Cel Mai Mic Numar De Patru Cifre Diferite Cu Cifra Miilor 2 Si Obtin Diferenta Numerelor 9000 Si 4384. La Ce Numar Ma M Gandit?
Iubirea-realitate A Absolutului-eseu Ajutor?
In Poiana S-a Incins Un Meci De Sah La Are Participa 16 Veverite. Vor Sa Afiseze Un Tabel Cu Nr Partidelor Ce Se Vor Disputa . Daca Nu Exista Meciuri Egale , Ce
Salut Scrietimi Va Rog Comentarul Fabulei Doi Ciini De Alexandru Donici