RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-02-2016
Limba română
a fost răspuns
de conjugat la past simple my,play give va rogg
Răspuns :
Sociastefan58
Sociastefan58
03-02-2016
Past Simple Past Simple
I played I gave
You played You gave
He played He gave
We played We gave
You played You gave
They played They gave
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI LA ANALIZAREA SUBSTANTIVELOR DIN TEXTUL DIN POZA DE MAI JOS . CINE MA AJUTA PRIMESTE COROANA + 100 DE PUNCTE NU GLUMESC . VA ROOOG
Ajutor Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul "Familia"dau COROANA
Alcatuieste Un Dialog De Cel Putin Opt Enunturi In Care Sa Folosesti Urmatoarele Semne De Punctuatie Punct Doua Puncte Semnul Exclamari Semnul Intrebari Virg
Alcătuieste Enunturi In Care Numeralul Cardinal "doi " Sa Aiba F. S. De Nume Predicativ
Formuleaza Doar O Propozitie In Cat Sa Folosesti Termenu Sa-i /sai.
Folosind Numerele 3,6,9, Scrie:a) Doua Reactii Subunitare B) Doua Fractii Echiunitare C) Doua Fractii Supraunitare Dai Coroana
Compunere Despre Cum Am Invățat Să Merg Pe Bicicletă.
Se Dau Sapte Nr Diferite Intre Ele.Daca Adunam Diferenta Dintre Cel Mai Mare Si Fiecare Dintre Celelalte ,obtinem Suma 21.*Aflati Cele 7 Numere.Stiind Ca Ele Au
Dau Coronita Va Rog Frumos Ajutatima Ex.1De Analizat Morfo-sintactic Adjectivilele Ea Este O Eleve Silitoare Povestea Despre Frumoasele Fete A Veti Citi Ex.2 Id
O Compunere În Care Să Îți Exprimi Parerea Despre Faptele Moldovenilor Conduși De Ștefan Cel Mare Repede Va Rog Am Nevoie Pe Maine! Sa Fie Compunerea De 10-12 R