RO Study
👤
Hgghfhtgfh
Hgghfhtgfh
03-02-2016
Istorie
a fost răspuns
asemanari si deosebiri dinte europa si s.u.a
Răspuns :
ADelia1
ADelia1
03-02-2016
Ambele sunt mari puteri mondiale, în special SUA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Int A,B; Cin>>A>>B; Cout< Cum Pot Pune Spatiu Intre 2 Variabile Declarate In Int, Cand Le Scriu In Cout?
Studiați Cu Atenție Imaginea De Mai Jos Care Ilustrează Evoluția Alfabetului. Compuneti Trei Cuvinte Care Se Pot Că E În Cel Puțin Două Dintre Variantele De Alf
Rsp Pls La Poza Dau Si Coroana
Compararea PuterilorComparati:5 La Puterea 87 ÷ 16 La Puterea 20 Si 2 La Puterea 72 ÷ 4 La Puterea 37!!!Este Urgent!!!Dau Coroana Va Ro
- Ce Râu Din România Transportă Cel Mai Mare Volum De Apă? A) Someșul Rece B) Dunărea C) Crișul Repede - Ce Apa Curgătoare Formează O Parte Din Granița De Es
Precizeaza Numarul De Sunete Si Numaru De Litere Pentru Urmatoarele Cuvinte: Calcule, Pagini, Vanciu.
Calculați Lungimea Razei Cercului Circumscris Triunghiului ABC In Care A=3pi/4 Și BC=radical Din 2
Vaaa Rogggg!!!!!!!++
Ajutați-mă Va Rog. Pun Întrebări Pe Brainly De Ceva Timp Și Nimeni Nu Îmi Răspunde. Am Nevoie De Ceva.Puneți La Toate Timpurile: Active Voice/Passive Voice Prop
Daca Pe Teren Distanta Dintre Doua Localitati Este De 5 Km, Iar Pe Harta Este 40 Mm, Care Este Scara Hartii?