RO Study
👤
Blondu991
Blondu991
03-02-2016
Limba română
a fost răspuns
vrabia matura are 24-48 grame
Răspuns :
Batoancamarinica
Batoancamarinica
03-02-2016
Eu stiu de 15-30 de grame.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ou Est-ce Qu-il A Mal?Va Roggg
7 Analizează, În Caiet, Substantivele Din Propozițiile De Mai Jos, După Modelul Dat. A. ,,Făgăduiala Dată E Datorie Curată.“ (Folclor) B. Turțurii Sunt Foarte A
Propune Unele Idei Despre Cauza Apariţiei Acestor Deformări Ale Coloanei Vertebrale.Vă Rog!Urgent!!!Dau Coroană
6. Suma A Trei Numere Este Egală Cu 8 1. Primul Număr Este Cu 36 Mai Mare Decât Al Doilea, Iar Al Treilea Este Cât Triplul Celui De-al Doilea Numar Afla Cele 3
Ajutor!2.Desparte În Propoziții Frazele Următoare Precizând Felul Propozițiilor Și Raporturilor Sintactice Dintre Ele.a)Se Știe Că Regele De Mult Își Dă Seama D
Bunicii Sunt Faiini,chiar Si Cand Nu Sunt Ai Tai.Sunt Si Mai Faini Daca Locuiesc Într-o Frumoasa Zona Rurala, Precum Cea In Care Tocmai Au Ajuns Dragii Mei Veci
În Coșul Bunicii Sunt 32 De Fructe Prune Și Gutui Prunele Sunt De Trei Ori Mai Multe Decât Gutuile Câte Prune Și Câte Gutui Sunt În Coș
Va Rog Frumos , Ajutațima
Bunicii Sunt Faiini,chiar Si Cand Nu Sunt Ai Tai.Sunt Si Mai Faini Daca Locuiesc Într-o Frumoasa Zona Rurala, Precum Cea In Care Tocmai Au Ajuns Dragii Mei Veci
Alcătuiește Un Text Scurt, De 150 - 200 De Cuvinte. Textul Tău Trebuie Să Respecte Următoarele Cerințe: A) să Ai Pronume De Politețe ( Între Două Și Patru);b) s