RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Numarul silabelor dintr un vers...
Răspuns :
Durasica
Durasica
03-02-2016
POATE FI SCURT ( 7-8 SILABE) SAU LUNG (9-10-11-12 ETC)
Answer Link
Motanudeea
Motanudeea
03-02-2016
Fiecare poezie are un anumit numar de silabe. Pentru a afla numarul lor, pur si simplu desparți în silabe și le numeri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati. Am Un Exericitiu La Chimie Si Nu Stiu Sa-l FacH2O→electroliza A↑ + B↑ A+d→HCl B+Ca→e E+H2O→fCa+H2O=f+a↑HCl+e→g+H2OHCl+f→g+H2OHCl+Ca→g+a↑g+
Un Meci De Fotbal Are Două Reprize A Câte 45 De Minute Și O Pauză De 15 Minute Știind Că Nu Sau Prelungit Reprizele Iar Meciul Sa Terminat La Ora 20:00 Află L
E Franceza De Clasa A 5-a , Va Rog , Este Urgent , Dau COROANA!!!!!
În Jurnalul De Călătorie Dat Există Cuvinte Si Grupuri De Cuvinte Referitoare La Timpul In Care S-au Petrecut Intamplarilepovestite. Notează În Caiet Indicii D
Raportul Dintre Suplementul Si Complementul Unui Unghi Este 2/5. Aflati Unghiul. Urgent!!! Va Rog!
Buna! As Vrea Sa Imi Explice Cineva Cum Imi Dau Seama Cand Folosesc Derivate Compuse Sau Derivate Elementare. Si Cum Imi Dau Seama De Cate Ori Folosesc Teorema
AJUTATI.MA VA ROG,DAU CORONITA SI INIMIOARA❤❤❤❤❤
Vreau Sa Îmi Traduceți Și Mie Textul Asta În Romana Cât De Repede Se Poate Am Nevoie Urgent De El Dau Coroana Promit
ABCD Este Un Trapez Isoscel Cu Bazele AB Și CD AB > CD, M(A)=45, AD= 3√2 Cm, DC= 6cm. Calculati: A) Lungimea Liniei Mijlocii A Trapezului; B)lungimile Diagon
Va Rooogg Repede...dau Coroana