RO Study
👤
Roby99
Roby99
02-02-2016
Geografie
a fost răspuns
20 de capitale pe unde trec fluviile
Răspuns :
Dianaandreea2003
Dianaandreea2003
02-02-2016
4: Dunărea trece prin
•Viena
•Bratislava
•Budapesta
•Belgrad
Şi da, Sena care trece prin Paris, dar altele de unde în Europa?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Ce Raport De Masa Se Amesteca O Solutie De H2so4 De Concentratie 3M Si Cu Densitatea De 1.18g/cm3, Cu O Sol. De Concentratie 50%, Pentru A Prepara O Solutie
12x2:k=4k...........?
Fie Numerele Naturale Nenule A,b Si C, Astfel Incat B Reprezinta 6/5 Din A Si Totodata 3/4din C. A) Demonstrati Ca A,b,c Sunt Dorect Proportionale Cu 5,6respe
Redacteaza O Compunere De 150-300 Cuvinte, In Care Sa Descrii Imaginea Unei Cascadeurgent!!!
Numerele Rationale X,y,z Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 2,3 Si 4 A) Aratati Ca Y Reprezinta 75% Din Z. B) Daca ,in Plus, 2x+3y-z=27,determitati Numere
Precizeaza Timpul Urmatoarelor Verbe La Modul Indicativ:tresari,dezbrăca,zăcuse,ajunge Dau Coroana!
Arătați Ca: 3n•2n +6n+1 Este Divizibil Cu 7, NEN
Am Lasat Decat Cerinta Si Forma In Care Trebuie Puse Numerele Vizibile! Va Rog Mult Am Nevoie De Aceasta Problema!
In Sera S Au Plantat Roșii . Fiecare Răsad A Fost Plantat În Centrul Unei Suprafețe Pătrate Cu Latura De 40 Cm .Dacă 50% Din Suprafața Totală A Serei Am Fost Oc
Redacteaza O Compunere De 150-300 Cuvinte, In Care Sa Descrii Imaginea Unei Cascadeurgent!!!