RO Study
👤
Corneliaiftode
Corneliaiftode
02-02-2016
Limba română
a fost răspuns
un indemn pentru o pisica(Misu)
Răspuns :
Sara903
Sara903
02-02-2016
Misu fi cuminte si ascultatoare si vei primi atentie de la stapani!!
Answer Link
Bianca250903
Bianca250903
02-02-2016
Misu,stai cuminte! Poti strica ceva in casa stapanilor! De ce vrei un sfat pt o pisica :))))?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniatedin Secventa:"Acestia se Amuza La Vederea Elefantilor Sau A Focilor puse Sa Execute Tot Felul De Giumbus
Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe Si O Propozitie Subordonata Predicativa,avand Ca Regent Verbul ,,a Fi''
Compunere Cum Va Rata Viitorul
Camelia Si Adriana Au Sume Diferite De Lei .Daca Impartim Suma Cameliei La Suma Adrianei Obtinem 3 , Iar Daca Scadem Sin Suma Cameliei Suma Adrianei Obtinem 54.
Trebuie Sa O Descriu Pe Bunica. Cine Ma Poate Ajuta
Am Un Exercitiu Cu Fractii Periodice.Nu Am Caietul De Clasa Si Nu Stiu Cum Sa Il Fac.Va Dau Exemplul 1,(25)-1,(24). Va Rog Ajutatima
Triunghiul ABC Este Dreptunghic In A Si D= Proiectia Lui A Pe BC. Daca AD=8 Cm Si BD = 4 Cm, Calculati SinB+sinC .Va Rog Sa Ma Ajutati Fara Figura Doar Rezolvar
O Mireasma Fina, Calduta Parca Si Dulce Si Astazi Se Trezeste In Mine Dupa Ani Si Ani O Data Cu Viziunea Din Copilarie Inecata Intr-o alba Liniste. Casutele Cu
Rezolvati In R Urmatoarele Inecuatii : a. X+ 2 > Sau Egal Cu 0 b. X -3 > Sau Egal Cu 0 c. -t +1< 0 d. 2x - 6 > 0e. -3y+ 9 < Sau Egal Cu 0 f . 3x
Trasforma ,APOI Completeaza3kg = Dg7 Kg =mg5 Kg = G80dag = 8 500 G =5 300 Cg =3 1 Supra 2 Kg = G2 Supra 4 Kg =g 1 Supra 4 Kg = G