RO Study
👤
Mihaita20051
Mihaita20051
02-02-2016
Matematică
a fost răspuns
completeaza casutele :□×□=36÷□=4?
Răspuns :
Andreeajojo
Andreeajojo
02-02-2016
36*1=36:9=4
6*6=36:9=4
Answer Link
Adinna2006
Adinna2006
02-02-2016
36÷4=9
9×4=36
spor la teme și sper că te-am ajutat!♡♡
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihai Are 36 De Dischete Cu Jocuri Si 12 Dischete Cu Muzica.el A Adezat Dischetele In Mod Egal Pe 6 Rafturi.cate Rafturi A Completat?rezolvati Problema In Doua
ESTI SOFERUL UNUI AUTOBUZ . LA PRIMA STATIE URCA 3 CALATORI. LA CE DEA DOUA STATIE URCA 5 SI COBOARA UNUL . LA URMATOAREA STATIE URCA 6 SI COBOARA TOT ATATIA
Cum Se Rezolva Problemele De Genetica Clasa A 9?
Buna! Trebuie Sa Fac O Compunere De 15-25 De Randuri Particularitatile Unui Text Literar. Imi Poate Da Cineva O Idee Si Aceste Particularitati? Multumesc!
Nu Stiu S Afac O Propozitoe Cu Cuvantul Zglobii
Explica Rolul Cratimei In Secventa : "n-auzi " . "-Mama! ... Mama , N-auzi ... Mama ? -Ce Poftesti ? -Ninge , Mama ... -... -Ninge, Mama , N-auzi ? -Sa Faci Bun
Aratati,pentru Fiecare,numarul Posesilor/numarul Si Genul Obiectelor Posedate: Mea,Al Meu,ale Sale,ai Nostri,ai Mei,a Ta Va Rog Urgent!
Buna. Imi Poate Explica, Va Rog Frumos, Cineva Cazurile (Dativ, Acuzaativ, Nominativ, Genitiv, Vocativ Etc.) Va Rog.....v-as Fii Recunoscatore.....
1. Discutati Despre Modalitatile Prin Care Va Puteti Exercita Unele Drepturi In Familie Si In Timpul Liber 2. Precizati Cum Pot Contribui Persoanele Enumerate
O Definitie Pentru Genul Epic