Răspuns :
Nu se vede foarte clar poza, dar sa incerc
Povestea lui Charlotte
Anul trecut ne-am mutat intr-un oras nou si am inceput la o noua scoala. Prima data am fost chiar fericita in privinta scolii si am legat prietenii cu fetele populare din anul meu. Dar curand ele au inceput sa se ia de mine pentru ca eram prea "posh" ( ceva gen mai buna, eleganta cred ). Cred ca erau geloase pe mine pentru ca aveam haine dragute. Cand am trecut pe langa ele, mi-au strigat numele sau mi-au pus piedica si cateodata ma loveau. Chiar au scris lucruri urate despre mine pe banca. Nimeni nu a facut nimic in privinta asta. Era oribil. Mi-au facut viata nefericita. Intr-un final m-am simtit chiar trista si singura.
Bullying : the facts ( hartuirea : faptele )
85% din copii din Regatul Unit au fost victime ale hartuirii macar o data
Batausii sunt mai in masura de a face crime cand sunt adulti
Cum sa recunosti un bataus?
El sau ea vor :
incerca sa gaseasca punctul tau slab : poate tu esti timid, nervos sau usor de suparat
rad de tine in fata prietenilor tai
te provoaca sa faci lucruri gresite cum ar fi sa furi ceva sau sa lipsesti de la scoala
iti imprumuta banii si nu ti-i mai dau inapoi
spun lucruri urate despre tine fara motiv
si titlul se traduce : Nu-i lasa sa te hartuiasca!
Povestea lui Charlotte
Anul trecut ne-am mutat intr-un oras nou si am inceput la o noua scoala. Prima data am fost chiar fericita in privinta scolii si am legat prietenii cu fetele populare din anul meu. Dar curand ele au inceput sa se ia de mine pentru ca eram prea "posh" ( ceva gen mai buna, eleganta cred ). Cred ca erau geloase pe mine pentru ca aveam haine dragute. Cand am trecut pe langa ele, mi-au strigat numele sau mi-au pus piedica si cateodata ma loveau. Chiar au scris lucruri urate despre mine pe banca. Nimeni nu a facut nimic in privinta asta. Era oribil. Mi-au facut viata nefericita. Intr-un final m-am simtit chiar trista si singura.
Bullying : the facts ( hartuirea : faptele )
85% din copii din Regatul Unit au fost victime ale hartuirii macar o data
Batausii sunt mai in masura de a face crime cand sunt adulti
Cum sa recunosti un bataus?
El sau ea vor :
incerca sa gaseasca punctul tau slab : poate tu esti timid, nervos sau usor de suparat
rad de tine in fata prietenilor tai
te provoaca sa faci lucruri gresite cum ar fi sa furi ceva sau sa lipsesti de la scoala
iti imprumuta banii si nu ti-i mai dau inapoi
spun lucruri urate despre tine fara motiv
si titlul se traduce : Nu-i lasa sa te hartuiasca!