RO Study
👤
Aghiurea
Aghiurea
02-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Un cuvânt cu ultima silabă dă
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-02-2016
ladă
coadă
coardă
ambasadă
baftăăăăăăăăăăăăăăă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Graficul Din Figura 1 Este Reprezentată Coordonata Unui Mobil În Funcție De Timp. Determină: A) Coordonta Mobilului La Momentul T = 15 S; B) Intervalul De T
Sa Se Rezolve In Pseudocod 1. Se Citește Un Număr Natural N Format Din Exact 3 Cifre. Să Se Afișeze Numărul Obținut Prin Micșorarea Cu 1 A Fiecărei Cifre A Numă
Scrie Toate Numerele De Trei Cifre Care Se Pot Forma Cu Ajutorul Cifrelor De Mai Jos, Apoi Ordoneazăle Descrescător, 9,6,2
2.76. Un Amestec De Hidroxid Feric Şi Hidroxid De Cupru Aflaţi În Raport Molar 1/2 Se Supune Descompunerii Termice. Ştiind Că Se Obţin 10,8g Apă, Aflaţi Masa Am
D. Ce Valori Poate Avea A, Dacă A ≤ 7?
Suma Varstelor A Trei Fete Este 19 Ani. Stiind Ca Mihaela Este Cu 4 Ani Mai Mare Decate IULIANA SI CRISTINA Care Sunt Gemene, Sa Se Afla Varsta Fiecarei Fete.
E Urgent Va Roggg, Imi Trebuie Pentru Astazi
Precizează Prin Ce Se Exprimă Predicatele Verbale În Enunțurile De Mai Jos. 1. Mi-am Dat Seama De Beneficiile Consumării Legumelor. 2. Iată Roșiile Pentru Salat
{15x4+15x16-20x[(5^2-3^2+2^3):8-2]}:10
4. Subliniază, Din Lista Următoare, Cuvintele Monosemantice, Artă, Nou, Automobil, A Merge, Catető, Cuvânt, Clorură, Teară, Cord, Poveste, Dicotiledonate, Telev