RO Study
👤
FiLiPiN
FiLiPiN
02-02-2016
Limba română
a fost răspuns
construeste 4 enunturi cu verbul a fi
Răspuns :
Adinna2006
Adinna2006
02-02-2016
eu sunt un robot mare și multicolor.
tu ești un băiat deștept și frumos.
voi sunteți niște copii urâți.
ea este cea mai bună prietenă a mea.
sper că te-am ajutat și spor la teme.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectuati Calculele:
URGENT PANA AZI PLS!!DAU COROANA!!!PASCAL!!!Să Se Elaboreze Un Program Care Citește De La Tastatură Datele De Următoarea Structură:a) Numărul De Ordine, Numele,
Partea 2 Din Test,dau Coroana !!!!
Folositi Metoda Stafetei Si Pe Rand Pronuntati Clar Denumirilor Tururor Literelor Romanesti In Ordine Alfabetica A...[ A ] B...[be /bî]
9. Determinați Semnele Numerelor: [tex] \sqrt[5]{4} - \sqrt[4]{3} [/tex][tex] \sqrt[4]{63} - 2 \sqrt{2} [/tex]
6. Identifică În Fragmentul Marcat Cel Puțin 7 Substantive Şi Complete Tabelul Următor: SUBSTANTIVUL Felul Genul Numărul.
Gările Româneşti În Care Oprea Trenul Orient Express Erau: A. București, Budapesta; B. Bucuresti, Giurgiu; C. București, Constantinopol; D. București, Varna. Sc
Va Rog Urgent !Dau Coroana!Se Consideră Mulțimea A={a,b,ce,d} , Mulțimea B ={ A,b,d,t } Și Mulțimea C={a,de,f,h,t} A)(A\B) Intersectat Cu C B)(B\C) /Ac)(C\B) In
Cate Cifre S-au Folosit Pentru Scrierea Numerelor Mai Mari Decat 375 Si Cel Mult Egale Cu 408?
Adăugând 32 De Ani La Vârsta Mea de Acum, Aceasta Se Triplează. Câți ani Voi Avea Peste Jumătatea Ani- lor De Acum?