RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-10-2014
Matematică
a fost răspuns
cit este 2134567-98075=
Răspuns :
Adutzamicutza2
Adutzamicutza2
03-10-2014
2134567-98075=2036492
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Unor Numere Intregi Consecutive Este -27. Stiind Ca Numarul Termenilor Pozitivi Este Cu 2 Mai Mic Decat Numarul Termenilor Negativi, Sa Se Determine Cati T
Functia Sintactica A Cuvintelor Indicate: Mersul La Biblioteca-la Biblioteca Pot Sa Acapareze O Zi-o Zi Niciun Indicator Din Localitatea Bradu-din Localitatea
Scrie O Compunere 10-15randuri,in Care As Argumentezi Apartenenta LA Special Fabula
Va Rog Precizati Parte De Vorbire,caz,functie Sintactica Pt. Fiecare Cuvant. "Din Punct De Vedere-al Aerului, Soarele-i Un Aer Plin De Pasari, Arip
Poti Te Rog Sa-mi Spui 2 Argumente La Comedia 'O Scrisoare Pierduta" De I.L.Caragiale? Am Nevoie Foarte Repede De Raspuns Plizz... Ofer 10 Puncte
Vreau Si Eu Intrebarile De La Toate Subordonatele
1.Pe Cercul De Centru O Se Iau Pun Punctele A Si B Astfel Incat M(AB)=60 ,AB=10 Cm , Aflati Distanta De La Punctul O La Coarda AB.
Cum Se Face Contragerea Unei Propozitii .De Exemplu ,,Iata Ce Se Scria Si Intr-o Publicatie A Vremii Din Roma"
Prezintă În 3-5 Rânduri,semnificația Versurilor: ”Câte Culori Au Fost ,o, Doamne,/Și-acum Totul E Alb,totul E Alb- /Până Departe Sub Dealuri/ Zăpada Sărutî Înti
2012²⁰¹¹₊2013²⁰¹⁰₊2014²⁰¹²=VA ROG FRUMOS PLS PRIMUL IL MARCHEZ CA CEL MAI BUN