RO Study
👤
Laleauamica
Laleauamica
01-02-2016
Matematică
a fost răspuns
la ce nr se imparte 5849
Răspuns :
Valeria1614
Valeria1614
01-02-2016
De la inceput mi se părea ca este foarte ușor da pe urma am dat și eu de greutati !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Enuntul ACESTA A Castigat, Cuvantul Subliniat Este Ca Parte Se Vorbire.... Si Ca Parte De Propozitie...
O Compunere De Primăvară De 50-60 Rânduri Va Rog Am Nevoie Urgent Dau Coroana Și Stele!
Să Se Determine Un Nr Natural Știind Că Suma Dintre Nr Și 3 Pe 5 Din El Este 6480. Rezolvate Metoda Grafică
13. Să Se Afle Unghiul Necunoscut X Din Fiecare Figură Știind Că A, O Și B Sunt Puncte Coliniare.
Am Nevoie Cât Mai Rapid Plss Dau Coroanădoar Exercitiu C
67. Bunica Lui Calin Are Intr-o Cutie Nasturi De Trei Culori: Rosii, Galbeni Si Albastri. Capi sturi Are De Fiecare Culoare, Dacă 20 Nu Sunt Roşii, 15 Nu Sunt G
Care Sunt Cele Mai Importante Evenimente Din Volumul 1 "Cireșarii"capitolele 1 Și 2?Am Nevoie Urgent, Va Rog Ajutati-ma!
10 Un Cioban A Fost Întrebat Dacă Are 100 De Oi. El A Spus Că I-ar Mai Trebui Incă Pe Atâtea, Plus O Jumătate, Un Sfert Şi O Oaie Pentru A Avea 100. Câte Oi Ave
34. Scrieţi, După Model, Puterile Următoare Ca Pătratul Unui Număr Întreg: (DAȚI CLICK PE POZĂ)
Exercițiul 8 Dau Coroana