RO Study
👤
AndyD13
AndyD13
01-02-2016
Fizică
a fost răspuns
Din ce este alcatuit paratraznetul?
Răspuns :
Anna19092002
Anna19092002
02-02-2016
Paratrăsnetul este formată din dintr-o tijă metalică așezată pe partea cea mai înaltă a clădirii , fiind legată printr-un conductor de o placă metalică îngropată în pământ !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
The Story Must Begin With The Words: TONY HAD NEVER FELT SO LONELY BEFORE IN HIS LIFE. write Your Story In 120-180 Words URGENT!!!
Imagineazata-ti Ca Esti Picatura De Ploaie Si Te Intalnesti Cu Un Personaj Dintr-o Opera Citita Sau Ascultata. Alege Un Coleg Si Povesteste-i Calatoria Facuta C
VR SI EU DOAR DESEN LA AMBELE PROBLEME (16 SI 18)CINE FACE SI DEMONSTRATIA LA MINIM O PROBLEMA II DAU FOLLOW SI COROANA
Completează Schema Și Transcrie Alăturat Propoziția
Pentru Un Concurs La Echipa De Gimnastică A Avut La Dispoziție 1.000 L De Apă Minerală Plată În Bidoane De 5 L Fiecare În Prima Săptămână Sau Consumat 370 De L
Perimetrul Unui Tren In Forma De Drepunghi Este De 90 De M Iar Lungimea Este De 4 Ori Mai Mare Decat Latimea.Afla Lungimea Si Latimea Drepunghiului.Rezolva In D
Când A Fost Întrebat Câți Ani Are, Un Băiat A Răspuns :'' Când Tatăl Meu A Avut 27 De Ani Eu Am Avut 3 Ani. Acum Tata Este De Doua Ori Mai În Vârstă Decât Mine'
Un Fermier Are O Crescătorie De Găini Și Porci. Pentru Buna Gestiune A Fermei, Acesta A Cumpărat Un Robot Care Îi Raportează Cate Capete Și Câte Picioare A Numă
Va Rog Sa Ma Ajutati!!!!!!!
De Pe Foaia De Mai Jos Va Rog Exercițiile 5 Și 6!