RO Study
👤
Lera20
Lera20
01-02-2016
Matematică
a fost răspuns
exercitiu 13 cum sal rezolv?
Răspuns :
Crudug
Crudug
01-02-2016
uitete la urma cartii si poate gasesti raspunsul acolo acolo sun tote raspunsurile la unor exercitii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10.fie Multimile A={x|x Apartine N Si 2x<=7} Si B={x|x Apartine N* Si X+2<5} A)scrieti Elementele Celor Doua Multimi B)stabiliti Daca ACB Sau BCA
3. Menţionează Două Moduri De Expunere Folosite În Fragmentul Citit. 4. Exemplifică Două Mijloace De Caracterizare A Per- Sonajului George.
Va Rogg Urgentttt!Am Devoie De Un Referat De 300 De Cuvinte De Cum Ne Imaginam Noi Gemetria Intr-o Lume Creata De Noi.ex: Sunt Rege Si Imi Rez O Geometrie Propr
O Strada Cu Sentimente De Ana Blandiana 1. Da Cate Un Titlu Fiecarei Parti Din Poezie. Atat Imi Trebuie Va Rog Repede!
Se Considera O Dreapta A Si Un Punct Exterior M . Construiți Din M Perpendiculara MO Și Oblica Mmd ( O € A Și M' € A ) . Măsurați Unghiurile < MOM ' , <
Din Diferența Numerelor 56 Şi 6 Scade Suma Numerelor 10 Şi 20.
Pentru A Repara O Casă S-a Folosit Ciment, Nisip, Pietris, Și Var. Cantitatea de Nisip A Fost De 2 Ori Mai Mare Decât Cea De Ciment, Cea De Pietris, Cu 20 Kg Ma
For The Following Electrical Circuits, Apply Series And Parallel Equivalences, Theorem Of equivalent Real Sources To Generate The Equivalent Real Voltage Source
1. În Triunghiul ABC, M(Â)=60°, (AM Congruent Cu (MB) , M Aparține (AB), AM Perpendicular Pe MC. a) Aflați Lungimile Laturilor Triunghiului ABC, Știind Că Peri
Mulțumesc Antipat!Dau Coroana Și 100 Suta De Puncte.XII.4.303. În Cadrul Unei Activităţi Din Programul Şcoala Altfel, Elevii Unei Şcoli Au Plantat Flori De Dife