RO Study
👤
Fodbal
Fodbal
01-02-2016
Limba română
a fost răspuns
cite cazuri are prenume reflexiv?
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-02-2016
Pronumele reflexiv are urmatoarele cazuri :
- acuzativ
- dativ
- sunt 2 la numar
- este accentuat si este neaccentuat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Scrisoare Cu Ce Le Pot Spun Eu Parintilor
O Compunere In Franceza Folosind Verbele La“lesériphrases Verbales”la Timpul Passé Récent(venit+de+Infiniti’s)Présent(être En Train De+Infiniti’s),Futut Proche
1. Calculează: 648÷72= Repede Va Rog,dau Coroana App,sa Fie Calculul Cum Se Face .
De Miere? Lungimilor Laturilor Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 268 M Şi Latimea Egală Cu Jumătate Din Lungime. 23. Află Suma
(30 De Puncte) Subiectul Al II-lea. Scrieți Rezolvările Complete. Fie Cercurile (0₁; 8 Cm) Şi (0₂; 3 Cm), Tangente Exterior În Punctul M, Iar Punctele A Şi B Pe
Stiu Ca E Tarziu Dar Va Rog Di. Tot Sufletul Dau 100p
Si V-am Spus Povestea Asa De Florin Bican Rezumat Pe Capitole am Nevoie De Un Rezumat Despre Cartea Aceasta , Cateva Idei Din Fiecare Capitol,daca Cineva Are Un
Elimina Intrusul(verbul Care Nu Se Afla La Mai-mult-ca-perfect) Din Seria: Vazuse,merse,citisera,auzisemNu Inteleg,toate Sunt La M.m.c.p
Este Sau Nu Omul Un Produs Al Mediului? -text Argumentativ 30 De Randuri, In Care Sa Fie Asociat Cu "Moara Cu Noroc" De Ioan Slavici Si Cu "Ion" De Liviu Rebrea
Loana Are O Carte Cu 48 De Pagini. A) Care Este Suma Numerelor Scrise Pe Primele Cinci File? B) Câte File Are Cartea? C) De Câte Ori Apare Cifra 2 În Numerotar