RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-02-2016
Limba română
a fost răspuns
DAU COROANA de continuat dialogul
Răspuns :
Iere
Iere
01-02-2016
Am fost prinsa de toamna, dar acum am scapat draga si putem fi prietene
Answer Link
Adelcik
Adelcik
01-02-2016
- am nimerit in niste nameti de aceea am intirziat , dar acum am ajuns . - bine ca ai ajuns, dar de ce ai venit
-am venit ca sa fim prietene si sa impartim cadourile esti de acord
- da sunt de acord haide mai repede sa impartim cadourile
-haide
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Țările Din Europa Centrala Elveția, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria Au In Comun Următoarea Caracteristică:
Când Calculezi Energia Schimbată Sub Formă De Căldură Pentru Un Corp Care Își Modifică Forma Obții Rezultate Diferite Dacă Exprimi Variațiile De Temperatura În
Analiza Gramaticala Al Cuvantului Unui Rotar
3 Desene Cu 3 Ustensile Folosite Pentru Separarea Substantelot Dintr Un Amestec Prin Filtrare. Am Nevoie Repede!!Dau Coroana Si 50 De Puncte
3 Grupează Convenabil Termenii Pentru A Calcula Mai Repede.3.999 + 2715107 2051001
Se Consideră Perechile De Unghiuri Adiacente AOB,BOC Respectiv BOC Și COD Știind Că Unghiul AOB 72 De Grade Și 10 Minute Și Unghiul COD Egal Cu 65 De Grade Și
Dau Coroana Repede Va Rog Toata Paginaaaa
Cioc! Cioc! Cioc! De Emil Gârleanu 2. Identifică In Text : A. Aspecte Inspirate Din Realitate : • Veveriței Îi Plac... . • ... . B. Aspecte Care Nu Sunt Reale :
In Triunghiul ABC,se Considera Medianele AM,BN Si CP Si G Centrul De Greutate Al Triunghiului. Se Consideră AM Intersectat Cu PN = {Q}, BN Intersectat Cu MP = {
Va Roog!!!!! Dau Coroană!!!!