RO Study
👤
Pysy7
Pysy7
01-02-2016
Matematică
a fost răspuns
compune o problema dupa formula : a x b x c - d
Răspuns :
Benderlandry
Benderlandry
02-02-2016
Maria are 30 de lei, de la mama ei primește de doua ori mai mulți bani decât are inițial, iar bunica îi mai da de 3 ori mai mult decât mama. Maria, merge la cumpărături și cheltuie 40 de lei. Sper ca TE - am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exista Cineva Care Ajuta Și La Geografie ?!1. REALIZAŢI CÁTE O SCURTA CARACTERIZARE REFERITOARE LA GEOGRAFIA SOCIALĂ ȘI GEOGRAFIA CULTURALA A DOUA SPATII, LA AL
Mărimi Direct ProporționaleMărimi Invers ProporționaleVă Rog Ajutați-mă La Aceste Probleme!!1) Un Muncitor Poate Să Execute 0,8(3) Din Lucrare În 4 Ore Și 15 Mi
(x+1)³Cu Cat Este Egal
12 Calculaţi, Folosind Factorul Comun: Vă Rog, Ajutați-mă!
Unde Se Desfășoară Acțiunea? Care Este Ideea Principală A Cărții? De Ce Crezi Că Ar Trebui Sa Citească Cineva Această Carte? Cartea Este Fantome De Raina Telge
Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect, Valorificând Textul 1. Figurile De Stil Din Versurile „Îndrăgostit De Codri Ca De-o Arcă" Şi, Când Mi
Ajutor La Matematica La Ambele Puncte, Clasa A 5 A . Urgent
În Săptămâna Verde,elevii Unei Clase A-IV-a Care Au Participat Timp De Trei Zile,la O Tabără De Miniscutere Și Plantare De Pini În Țara Moților,au Consumat 180
În Centrul Unui Oraș S-a Construit Un monument Al Eroilor, Monument Ce Are forma Unei Piramide Patrulatere regulate VABCD. Înălțimea Piramidei este Egală Cu
Test Flash ..❗️❗️❗️❗️❗️❗️ PANA LA ORA 11:20 !!!!!! VA ROG REPEDEE