RO Study
👤
Lollo
Lollo
01-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Alcatuiti o reclama o stire si un anunt
Răspuns :
Nico1405
Nico1405
01-02-2016
pentru o viata sanatoasa mancati fructe si legume.cu asta am putut sa te ajut si sper ca te-am ajutat cu reclama nu mi-a venit in vap nicio stire sau anunt♥♥♥♥ pe pup.sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ofer 10 Puncte,primului Care Rezolva Problema
Ajutatima Va Rog Frumos!!!!!! Multumesc Mult!!!!!!!
C) Fratii Tagaro Se Temeau De Noapte, Deoarece Se Auzise Că, Este Un Spirit Foarte Rău", Că Niciofiinţă Nu Si Rezistă" Și Că ,,însuşi Soarele Se Teme De Ea". Pr
Salut, Din Cauza Unor Profesoli Foarte Normali, Avem In Fiecare Saptamana Minim Un Referat. V-as Uga Sa Ma Ajutati Sa Fac Unul Despre Delta Dunarii Si Despre Du
Precizeaza Ce Tresmite Fiecare Interjectie Din Urmatoare Viniete Din Romanul Grafic Zambest!de Raina Telgemeier
Pe Baza Tabelului B Si A Hartii A Realizeaza O Prezentare Scrisa A Apartiei Si Expansiunea Islamica Utilizand Termenii: Credinta, Carte, Armata, Califat, Razboi
Exercitiile Va Rog.
Fie Unghiurile MON NOP Și POM În Jurul Unui Punct Astfel Încât MON Egal Cu 2x+40 NOP=4x Și POM=3X-40.Dacă OT Este Semidreapta Opusa Semidreptei ON, Afla Măsură
Alcatuieste Enunturi In Care Sa Se Afle Substantivul Cojoc La Nr Plural Si Substantivul Munte La Nr Singular
Explicație In Cuvinte Cum Se Rezolva Calculele Cu Procente (Simplificări Daca Exista )Ex: 75% Din 648