RO Study
👤
Voicualina1975
Voicualina1975
01-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu animalul geme
Răspuns :
Catacris
Catacris
01-02-2016
Animalul vecinei geme de durere.
Geamatul lui Azorel se aude din tufis.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creati 3 Propozitii In Care Sa Folositi Trei Sensuri Diferite Ale Verbului A Netezi
Prezinta In 30-50 De Cuvinte (3-5 Randuri), Semnificatia Secventei: ''Eu Stiu Ce Stiu''. (din Textul Fata Capitanului De Mircea Eliade)Va Rooooooooooooog !
Ce Inseamna Proverbul ,, Daca Taceai Filozof Ramaneai '' Si Ce Inseamna Cuvantul Filozof In Acest Proverb.... Dau Coroana .........
2(x+3)-5(2x+1)=12x-19 ( Rezultatul Trebuie Sa Fie 1) 5(x-2)-2x+3(x+1)=6+7x ( Rezultatul Este -13 ) VA ROG SA MA AJUTATI :3 MERSIIIII .
Un Patrat Are Latura ( Exprimata In Cm ) De Lungime X , Unde X Apartine N . Daca Se Mareste Latura Patratului Patratului Cu 2 Cm , Se Obtine Un Nou Patrat Cu Ar
Afla : A : 6 + B : 12 Stiind Ca : A Este Triplul Lui X Din : 30 :[ 5 X 4 : ( 3 + 2 ) + 1 ] + X = 16 Iar B Dublul Lui Y Din : 2 X [ 3 + ( 4 + Y
Va Rog !!! Coroana !!! Descrie - L Pe Mures Sau Pe Olt . Motiveza Alegerea .
Realizeaza O Compunere Cu O Intamplare In Padure, In Compunerea Ta Trebuie Sa Ai: -Introducere -Cuprins -Incheiere Ps: Titlul Trebuie Sa Fie "La Padure"
Va Rog O Scrisoare La Bunici Ca Locuiesc La Camplung În Care Trebuie Sati Imaginezi
Stiind Ca Suprafata Complexului Se Intinde Pe 60 Ha Si O Treime Este Formata Din Constructii Calculati In Metri Patrati Zona Ocupata De Constructii Cu Rezolvare