👤

Creati un alineat de cel putin 6 randuri in care sa descrieti clasa voastra
Mersi mult :)

Răspuns :

Daaana
Clasa mea e un mic colț de rai.Băncile au culori diferite,de la crem până la alb.Pereții sunt plini de desnee făcite de elevii clasei iar ferestrelee si cuierele au întordeauna decorațiuni.Tabla e mereu curată și are la dispozitie multe markere colorate și bureți drăguți,iar pe dulăpioare sunt lipite stikere cu numele nostru.
Clasa mea ...

Loc viu, loc de învăţătură este clasa mea. De cum păşeşti pragul, vezi pe uşă simbolul nostru: unicornul şi imediat simţi aerul proaspăt ce invadează spaţiul. De-a dreapta. un soare mare şi vesel, ce fixează pe-ale sale raze regulile clasei: ascultător, atent, politicos, curat, vrednic. Şi ochii curg înainte
pe spaţiul destinat anotimpului pe care-l trecem. De aici răsar lucrările din a noastră vrednicie şi privirea trece încântată, atingând mai departe, peretele pe care-i desenată SCARA ÎNVĂŢĂTURII în cuvinte cheie: Ştiu! Pot! Reuşesc! Şi ... toţi ne străduim ... pentru că rost de altceva nu e.  Lateral e covoraşul fermecat, numit: ATITUDINE pe care-l completăm zilnic şi titluri onorifice primim. Da ... şi Maica Domnului din icoană ne zâmbeşte. Peretele din spate are o carte imensă deschisă-n file două, desenată de mine ...  şi tot timpul o completăm: ,, Spune, fusule!" şi ortograme noi. Cuierul e o umbrelă mare ...  Şi bănci vreo paiisprezece ce fiecare are pereche, şi stau în evantai rânduite frumos. Uitam, da: plasma, pianina şi colţul cu cărţi, jocuri ce adevăr povesteşte tuturor.