RO Study
👤
Corinadeea
Corinadeea
01-02-2016
Istorie
a fost răspuns
care sunt reprezentanti stintei medievale??
Răspuns :
Lizuca111
Lizuca111
01-02-2016
Marii reprezentanți stintei medievale din acea perioadă au fost Albertus Magnus și (în ... În filosofia naturală și filosofia științei, filosofie medievali au fost infuențați în special de Aristotel.
Sper ca am fost de ajutor !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Intrebare. Formuleza Enunturi In Care Sa Folosesti Virgula ,asfel: Inainte De Numele Stigat; Dupa Numele Strigat; Inainte Si Dupa Numele Strigat
Cata Motorina A Consumat Un Motor Diesel Cu Randamentul De 28% Si Puterea Utila De 75 KW Daca El A Functionat Timp De 1h.
Tatiana A Cumparat O Masina De SpalT Vase Ea A Platit Un Avans De 500 De Lei,iar Restul Sumei Il Va Plati In 12 Rate De Cate 55 De Lei . Cati Lei Costa Masina
Povestiti Despre Ce Este Vorba In Poezia O,ramai... ,,O, Ramai, Ramai La Mine, Te Iubesc Atat De Mult! Ale Tale Doruri Toate Numai Eu Stiu Sa Le-ascult; In Al U
Afla Impartitul Numerelor 9,78, 123,498
4*353+4*147 .5*461+5*39.
Scrie Enunturi In Care Substantivul Mama Sa Aiba Doua Functi Sintactice Diferite In Cazul Acuzativ.
Complete The Conversation Using The Present Perfect Or The Past Simple Tense Of The Verbs. I(be) ..to The Cinema With Katie. I(just\get Back) ... . So, What Fi
2 La Puterea X=8 (Determină Numărul X )
Produsul A 2010 Nr Naturale Este Egal Cu 18.Aflati Sumă Minimă A Acestor Nr Naturale