RO Study
👤
Bitireteodora
Bitireteodora
01-02-2016
Istorie
a fost răspuns
CE INSEAMNA DISTINCTE?
Răspuns :
Indragostita1
Indragostita1
01-02-2016
Care se deosebește prin anumite trăsături proprii de alte lucruri de același fel sau asemănătoare; deosebit, diferit.
2.
(Adesea adverbial) Clar, evident, lămurit, deslușit. – Din
fr. distinct, lat. distinctus.
Answer Link
Minnie635
Minnie635
01-02-2016
Distincte-Diferite;
Ex:
Eu am facut 5 propozitii distincte.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Raspunda La Cele 3 Intrebari Dupa Text, Minim 3 Randuri De Fiecare??
Ma Puteti Ajuta La Ex 4?
2. Fie [AM] O Mediană A Triunghiului ABC Şi De [AM, Astfel Încât AM = MD. Aflaţi BD Şi CD, Dacă AB=5 Cm, AC = 6 Cm.
$1, In Special, Despre Învăţămintele Textelor Hazlii. 7. Caracterizează Oral Unul Dintre Personajele Textelor După Următorul P Sonajul Are Vârsta De ... Pt Argu
1. Use The Prepositions About, Through, With. 1) She Waited For 20 Minutes. 2) Tell Me All 3) She Sleeps It. The Window Open. It? 4) Who Told You 5) I Can't Fee
Eze Mulțimea Valorilor Funcţiei F. (Ip) TESTUL 3-timp De Lucru 40 Minute - Se Acordă 1 Punct Din Oficiu (2p) 1. Se Consideră Funcţia F: RR , F(x)= Ax+b. Să Se D
Redactează Un Text De 15-20 De Rânduri, În Care Să-ți Exprimi Părerea Despre Atitudinea Fetiţei Şi A Bunicii Faţă De Străinul De La Poartă, Susţinând-o Cu Situ
Yesterday I (wake Up) My Mum (get Up) I cereal And (eat) (drink) ALUCKY DAY Use The Simple Past To Complete The Gaps. when My Alarm Clock immediately. And She (
Vă Rog Repedece Substanțe Sunt ??? : 1000kg/m3 890kg/m311200kg/m312kg/m3124500kg/m3
Descrie Schematic Împărțirea Sfintei Liturghii Pe Scurt