RO Study
👤
Adisor1111
Adisor1111
01-02-2016
Biologie
a fost răspuns
diferenta dintre sepie si caracatita
Răspuns :
ADelia1
ADelia1
02-02-2016
Diferența este că caracatița are 8 tentacule, iar calmarul mai puține.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatueste Care O Propozitie In Care Adjectivele Sa Se Afle Inainte Si Dupa Substantive.rochita -rozflori - Frumoasebomboane - Gustoase
Salut! Am De Facut La Engleza O Compunere Cu Titlul Hobbyul Meu Preferat In Care Sa Mentionez: Cand Am Inceput Sa Il Practitc, De Ce Ti Se Pare Fascinant Si De
Descompuneți În Factori Ireductibili: (4x-5)^2 - 9x^2 Vă Rog Să Posteți Rezolvarea Pas Cu Pas, Mersi
Daca A+b+c=28908,a+b=10092,iar A Este De 12 Ori Mai Mic Decat B,afla Numerele A B Si C.
Se Da Mulțimea A={1,2 ,3,4,5,6,7}.Determinati Numărul Submultimilor De Doua Elemente Ale MultimiiA,astfel Încât Suma Elementelor Fiecăreia Sa Fie Un Număr Par.
Afla Citul Stiind Ca Deimpartitul Este De 4 Ori Mai Mare Decit 10, Iar Impartitotul Este Dublul Lui 4
Alcătuițio Compunere De 20 De Rânduri În Care Să Vă Exprimați Opinia Despre Ce Înseamnă Să Fi Omul Lui Dumnezeu! Va Rog Ajutați-mă!!!
5,100,2000.....Așutațimă Vă Rog
Cat Face 519:5 Dau Coroana
Litera E Poate Fi Omonim?????de Exemplu Propozitia Mie Graul Nu Mi-e De Folos Si Propozitia Andreea Se Scrie Cu Doi De E!!!! Vreau Sa Imi Explicati Daca E De La