RO Study
👤
Rebeca161
Rebeca161
01-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Cum este forma la plural pentru un umar?
Răspuns :
123oana
123oana
01-02-2016
un umar-doi umeri
Sper ca te-am ajutat!!:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trusa De Geometrie sabina A Pus , Ea Stie , 36 De Figuri Colorate : verzi Si Rosii Doar Patrate triunghiuri-galbene-s Toate cele 5 Cercuri Decupate cu Al
Raspundeti La Intrebari 1 Care E Cea Mai Mare Apa Curgatoare 6 Cuv 2 Care E Apa Curgatoare Mai Mica Decat Fluiul3 Cuv 3 Care E Apa Care Iese La Suprafata Pamant
Un Borcan Cu Miere De Albine Cantareste 600g .Daca Golim Jumatatea Din Cantitatea De Miere Si Cantarim Din Nou Borcanul Are 3,5 Hg .ce Cantitate De Miere Incape
Care Sunt Principalii Combustibili Folositi La Fomorul Terminc ??
Determinati Numerele Naturale De Doua Cifre Care Impartite La 6 Dau Restul 4 Si Impartite La 8 Dau Restul 6.
Ajutor ! cit Face ( -2 Rdical Din 3 - Radical Din( 6+4 Radical Din 3) ) / 2
Recunoasteti Sofismele Din Urmatoarele Exemple Si Exemplificati Felul Lor: 1.Media Notelor Obtinute De Elevii Clasei A 9-a La Logica In Anul Scolar Trecut A Fos
Cati Elevi Sunt Inrt-o Clasa Daca Numarul Baietilor Este Cu 3 Mai Mare Decat Numarul Fetelor,iar Daca Ar Mai Veni 4 Baieti Si Ar Mai Pleca 4 Fete Numarul Baieti
Dau 60 De Puncte!!!Astazi Am Tema Asta La Religie Ca Sa Imi Puna 10!!! Imediat Dupa Crearea Tuturor Fapturilor,omul Traia Intr-o Deplina Armoniecu Natura.Animal
Am Nevoie De Un Eseu Argumentativ Cu Titlul ,,Unde As Vrea Sa Locuiesc'' Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați . Sunt Clasa A V-a Si Am Rămas In Pana De Idei ! Am Nevoie