RO Study
👤
DyDeyutza
DyDeyutza
01-02-2016
Geografie
a fost răspuns
Va roooog îmi trebuie chiar acum
Răspuns :
Simona37
Simona37
01-02-2016
A oc Atlantic. B oc Pacific C. oc oc Indian D oc Artic. mari marginase oc Pacific m. Japoniei m. Chinei de sud m. Bering oc Atlantic m Saragaselor m. Nordului oc. Artic m. Laptev
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fill In With The Right Forma Of The Adjecives. 1.Our Garden Is ______ (large) Than Yours, But Is _______ (beautiful). 2.Summer Is The ______(hot) Season. 3.In
Calculeaza: a) Radical Din 5 + 0,5 + (- Radical 5)= ? b) (5 Radical Din 2 + 2) - ( 5 Radical Din 2 -2) = ?
Aflati Masura Unghiurilor Pararerogramului ABCD Stiind Ca Masura(unghiului A)=3x-20° Iar Masura(unghiului B)=2x-15°
O Compunere Ce Prieten Vreau Sa Am,urgent Va Rog Frumos!
PLS Istorie...va Rog O Fise Care Sa Se Numească O Zi Din Viața Mea In Evul Mediu ,SI În Care Sa Folosiți Următoarele Cuvinte: Seniorii ,vasalii , Manufacturi, Î
3672+b-14641=7821afla Numarul Necunoscut
Creati Un Text De 7-8 Propozitii Pe Baza La Intrebarile: -Ce Reprezinta Cartea Pentru Tine ? -Ce Tipuri De Carti Cunosti ? -La Care Dintre Ele Apelezi Mai Des ?
Verbe Și Ustensile De Bucătărie În Engleza
Pentru Reparațiile La Casa De Vacanta O Familie A Cheltuit În Luna Aprilie 2875 Lei În Luna Mai Cu 899 Lei Mai Mult În Luna Iunie Cat În Aprilie Şi Mai La Un Lo
Cuvinte Inrudite Cu Cuvantul Mananca