RO Study
👤
Andreutza
Andreutza
01-02-2016
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu „a-mi da obstescul"
Răspuns :
Dorualina
Dorualina
01-02-2016
El nu a putut a-mi da obștescul strămoșesc. Sper ca te- am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Ograda Sa,bunicul Are Gaini Si 8 Perechi De Iepuri ,in Total 134 De Picioare.Cate Gaini Are Bunicul?Va Rog Repede Dau Coronita Repede Va Rog Frumos , Dau 20
Micsorati Suma De 180lei Cu 15 Procente.b)micsorati Suma De 240 Lei Cu 20 Procente.c)mariti Suma E 2100 Lei Cu 25 Procente.d) Mariti Suma De 1489 Lei Cu 30
Aflați X Dacă 3/4 Din X Este Egal Cu 27.
REPEDE DAU COROANA!!!! Precizeaza Valoarea Morfologica A Cv Subliniate Din Enunturi: IARNA Merg La Munte Ca Sa Schiez- PRIMAVARA Este Anotimpul Meu Preferat- Na
Ajutor!! angenda Anei ,deschisa , Este Un Dreptunghi Cu Lumgimea De 24 Cm Si Latimea Cat Jumatatea Din Lungime . Calculeaza Perimetrul Agendei Inchise .
Bianca Este Invitata La Ziua Irinei.a Comandat Un Buchet De Flori Cu 3 Zambile,7narcise Şi 9 Lalele.prețul Fiecarei Flori Este Redat In Tabelul De Mai Jos: Zamb
Un Elev Avea De Rezolvat 10 Probleme,dar Nu A Rezolvat Decat 8.cu Cat La Suta Nu A Realizat Ceea Ce Isi Propusese?
Îmi Trebuie Urgent Pe Luni Eseu Pe Tema : "Cum Miroase O Carte ?"
Realizti P Compunere Cu Titlul "Prima Mea Carte"Va Rog Frumos
La O Librarie Erau Caiete De Matematica Si Dictando In Nr Egal.Dupa Ce S-au Vandut 63 De Caiete De Matematica Si 189 De Caiete Dictando,in Librarie Au Ramas De