RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-01-2016
Matematică
a fost răspuns
cat e radical din 4 + radical din 15?
Răspuns :
Sanda1998
Sanda1998
31-01-2016
2+ radical din 15
cel din urma nu se extrage
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Propoziția “Să Mergem Acasă!”, Să Mergem Este Interjecție?
5 Jocul Este Un Proces Cu O Succesiune De Etape. Selectează Din Partea a Treia A Textului Cuvintele care marchează Etapele Desfăşurării Acestuia. 6 Precizează
Aflati Partea Intreaga Si Partea Fractionala Ale Fiecaruia Dintre Numerele Următoarele A) 2,73 B)0 014 C) -3,15 D) -0,(6) E) 12,3(00) F) -23,5436AJUTATIMAA DA
Cine Mă Poate Ajuta Sa Fac Un Site Simplu În HTML, Tema Este Libera (eu Am Ales Sportul). VAA ROGGG AM NEVOIE PE MAINE!!! DAU PUNCTEE SI COROANA
Povestirea Fragmentului La Scăldat Din Amintiri Din Copilărie Vă Rog. Dau Cotoană!
O Echipă De Muncitori Dorește Să Sape Un Șanț În Trei Zile În Prima Zi Sapă 4 M A Doua Zi De Nouă Ori Mai Mult Iar În Trei În A Treia Zi Jumătate Din Cea Săpat
Dacă Cade Cerul ????
Realizați O Pagină De Jurnal De Minim 15 Rânduri În Care Să Prezentați Impresii În Urma Unei Întâlniri În Care O Prietenă / Prieten Te-a Trădat, Inserați Și Un
13 Se Consideră Punctele A, B, C Pe Dreapta D, În Această Ordine, Astfel Încât AC = 15 Cm Şi AB = 2 BC. A Aflați Lungimile Segmentelor AB Şi BC. 14 B Ştiind Că
Află Câte Zile În Sumă Lunile De Vară Dar Cele De Iarnă La La În Calcul Un An Bisect Dau Coroana Care Răspunde!!!