RO Study
👤
10x3plus70
10x3plus70
31-01-2016
Istorie
a fost răspuns
descrie cum arata toga
Răspuns :
Melisa20
Melisa20
31-01-2016
toga este o bucată de lână albă tăiată în formă de semicerc care se așeza frumos pe corpul romanilor. Te rog coroană
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutor Dau Coroana Si 17 Puncte!!!!!
Imi Poate Spune Cineva Analiza Completa A Unui Adjectiv Pronominal? Luati Ca Exemplu Prop. : Toti Prietenii S-au Intalnit. Intreb Deoarece Nu Imi Dau Seama Daca
Ajutati-maaa!!!! A) Sub Ce Modalitate Este Concepută Poezia? B) Ce Sugerează Tabloul Înfățișat? C) De Ce Apariția Lunii Declanșează Impresia De Mister?d) Cum S
Alcatuieste Cat Mai Multe Propozitii, Combinând Subiectele Din Seria A Cu Predicatele Din Seria B. Le Vreau Pe Toate Posibile! Multumesc Anticipa
Se Stie Ca ΔABC Asemenea Cu ΔDEF,AB=9 Cm,BC=5 Cm,AC=10 Cm Si DE = 9 Cm.Calculati EF Si DF.Ce Observati?
Va Rog,foarte Repede!Care Sunt Expresii Frumoase Scrisoarea 3 De Mihai Eminescu?
Arata Cu Linia Mijlocie A Unui Trapez Isoscel Ortodiagonal Are Lungimea Egala Cu Distanta Dintre Cele Doua Baze Ale Trapezului. Va Rog Am Nevoie Urgent , Dau Co
Daca A+b = 2,7 Și B+,c= 5,4, Calculați: 1) A+2b+c 2) (a+b) Înmulțit Cu (b+c) 3) (2a+5b+3c) Înmulțit Cu (b+c). Va Rog Rapid!
Nu Stiu Cum Sa O Fac...
Buna Ziua! Rezolvarea Cu Poza+desen Daca Se Poate! Multumesc!