RO Study
👤
Liutz
Liutz
30-01-2016
Limba română
a fost răspuns
modul şi timpul verbului mângâi
Răspuns :
Felix212
Felix212
30-01-2016
MANGAI=MOD INDICATIV,TIMP PREZENT,PERS 1,NUMAR SINGULAR,F.S DE PREDICAT VERBAL
Answer Link
Marymovileanu
Marymovileanu
30-01-2016
mângâi = modul indicativ, timpul prezent.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ariciul Este cu 8 Ani Mai Mare Decat Veverita;jumatate Din Varsta Veveritei Este De 4 Ori Mai Mica Decat Varsta Ariciuluicati Ani Are Fiecare?
Cum Se Rotunjeste 190 863 La Ordinul Zecilor De Mii
Am Un Cub Cu Latura AB De 6 Cm Si Trebuie Sa Aflu Diagonala AC.
Calculati :a Radical Din 28 + Radical Din 63 - Radical Din 175 B Radical Din 450 + Radical Din 18 - Radical Din 648Sa-mi Scrieti Detaliat
Buna, Am Nevoie Urgent De O Compunere Cu Titlu ,, O Intamplare Hazlie '' Mersi!! Intamplarea Poate Fi Reaza Sau Imaginara!!
Va Rog Ajutati.ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Media Aritmetica A Trei Este 455.Știind Ca Primul Numar Este 613,calculati Media Aritmetica A Ultimelor Doua Numere.
Aflati Cati Concurenti Au Participat La Un Concurs De Canoe Daca Numarul Barcilor Reprezinta Jumatate Din Sfertul Numarului De Concurenti , Iar Suma Dintre Num
PERIMETRUL UNUI PATRULATER ESTE DE UN METRU AFLATI LUNGIMILE LATURILOR DACA ELE REPREZINTA NUMERE PARE CONSECUTIVE
Tu Esti Soferul Unui Autobuz.La Statia De Plecare Urca 10 Pasageri.La Urmatoarea Statie Urca 6 Si Coboara 8.Mai Departe,la Urmatoarea Statie,urca 12 Si Coboara