RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Inversiunea este o imagine artistica?
Răspuns :
Crissscristina12
Crissscristina12
30-01-2016
Nu! Inversiunea este o figura ee stil.
Answer Link
Sociastefan58
Sociastefan58
30-01-2016
Inversiunea este o figura de stil ce arata inversarea unor substantive si adjective. (ex.: dor nestapanit=>nestapanitul dor)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Vrea Daca Se Poate Sa Imi Traduceti In Germana Urmatoarele Propozitii : 1. Eu Am Cumparat Mere.2. Mama Vine De La Munca.3.Catelul Alearga Dupa Minge.4.Albine
Sa Se Arate Ca Functia F(x)= X^3+2sinx Este Impara
Realizeaza O Comparatie Intre Viata Unui Cersetor Si A Unui Print.Foloseste In Compunerea Ta Cat Mai Multe Adjetive Si Adverbe La Diferite Grade De Comparatie.
Dupa Ce A Cheltuit 30 La Suta Din Suma Pe Care O Avea ,un Copil Mai Are 280 De Lei COPILUL A AVUT INITIAL ...
Ordonati Literele : ZGONARTAI pentru A Forma Un Cuvant, Dau COROANAAA
Log Din Baza 5 Din (4- Radical Din 11) + Logaritm In Baza 5 Din (4+radical Din 11)
Alcatieste Un Dialog Din Patru Replici, Care Ar Putea Avea Loc Intre Tine Si Un Coleg Dupa Audierea Unei Melodii Preferate De Ambii
Asa Cum Ai Aflat,grecii Venerau Foarte Multi Zei.Completand Corect Rebusul,vei Descoperi Numele Celei Care Era Considerata Zeita Frumusetii. 1.Nepriceput 2.Las
Numește Doua Calități Ale Lui Sageata-imparat,pe Care Le Identifici În Prima Strofa.
Ce Este Substantivul Colectiv?