Răspuns :
La sanius noi copii mergem sa ne creem amintiri placute pentru ca pana la iarna viiroare mai avem de mancat! Parinti nostri vin si ei dar nu ne spun adevarul ca vor sa de dea si ei ei spun ca vin sa ne ajute! Eu ma joc adesea in zapada si imi place,e asa pufoasa,dar odata mi-au inghetat mainile si i-am spus mamei ca le-am bagat in frigider! ESTE JUCAUSA SI FRUMOASA SPER CA TI-A PLACUT!
La Sanius..
Era o zi de iarna frumoasa.Toti se strageau cu saniile.Un cleg de-al meu m-a invitat la sanie.I-am spus mamei si ea m-a lasat,eram tare bucuroasa.Prietenii mei erau si ei fericiti cand deodata el cel mai batus elev din clasa a inceupt sa ma impinga si sa ma bata.Atunici i-am spus prietenilor mei sa-i cheme pe parinti.Ei au venit,au rezolvat treaba si m-am linistit si am continuat joaca.
Era o zi de iarna frumoasa.Toti se strageau cu saniile.Un cleg de-al meu m-a invitat la sanie.I-am spus mamei si ea m-a lasat,eram tare bucuroasa.Prietenii mei erau si ei fericiti cand deodata el cel mai batus elev din clasa a inceupt sa ma impinga si sa ma bata.Atunici i-am spus prietenilor mei sa-i cheme pe parinti.Ei au venit,au rezolvat treaba si m-am linistit si am continuat joaca.