RO Study
👤
Andreea270820044
Andreea270820044
30-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Analiza
,,să transforme,,
Răspuns :
PapuAle
PapuAle
30-01-2016
Sa transforme- vb. pred., m.conj.,t. prezent, pers 3, nr sg, conj. 1, fs. PV
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Unghiul AOB Și Unghiul BOC Unghiuri Adiacente Suplimentare Și Dreapta OM Bisecoarea Unghiului AOB. Arătați Ca Perpendiculara In O Pe OM Este Bisectoarea Un
În Alianța Zebre-struți, Ce Compensează Lipsa De Acuitate Vizuală Rebrelor? Scrie, Pe Spațiul Dat, Răspunsul Cerinţei. ....... . Cum Funcționează O Astfel De A
Ajutor Va Rog!!!!!!!
Va Rog Repede! Dau Coroana!
TUL Al III-lea. Scrie Rezolvările Complete. (30 De Puncte Un Bloc Are 80 De Apartamente Cu Două, Cu Trei Şi Cu Patru Camere, În Total 188 De Camere. Numărul Apa
Imaginează Ți Că Intri În Povestea În Locul Unui Personaj Cine Vrea Să Fii De Ce Completează Enunțul Eu Aș Vrea Să Fiu Omul De Tinichea Pentru Că
Dau Coroana La Cine Îmi Răspunde Și Mie
O Propozitie In Care:"ce" Sa Fie Atribut "ce" Sa Fie C. I. "ce Sa Fie Circ. De ModVa Rog, E
Am Si Eu O Intrebare: Daca Im Conectez Un Disk Secundar La Pc (ssd) Fara Sa Deconectez Disk Ul Principal (hdd) O Sa Fie Nevoie De Restart La Pc??
2. Se Consideră Un Unghi KAOB Cu Măsura De 110°15' Şi Semidreapta (OC În Interioru său, Astfel Încât M( (OC. Calculați Măsura Unghiului Dau Coroana