RO Study
👤
Didi20ty
Didi20ty
29-01-2016
Matematică
a fost răspuns
6x la puterea a 2a -7x + 2
Cum se rezolva?:/
Răspuns :
Ella437
Ella437
29-01-2016
6x²-7x+2=?..........∆=b²-4ac=7²-4*6*2=49-48=1 si √∆=1............x¡=-7-1/36=-8/36=-2/9...............x¡¡=-7+1/36=-6/36--1/6..............6x²-7x+2=36(x+2/9)(x+1/6). Multa bafta!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua! Imi Poate Da Cineva Un Exemplu Cu Inmultirea Cu O 10000? Trec În Clasa A4a Si Trebuie Sa O Stiu Va Rog Niste Exemple
Se Considera ABCD Un Trapez Oarecare Cu AB||CD. Arata Ca Aria ABD= Aria ABC
Va Rog Toate Exercitileee
Va Rog Eu Mult Ajutați-mă. Încerc Sa Fac Aceste Dou Exerciții De O Ora, Greșesc Undeva Da Nu Îmi Dau Seama Unde. Va Rog Faceți Rezolvarea Pe O Foaie Și Trimiteț
Diferenta A Doua Numere Este 78,24. Unul Dintre Ele Este De Trei Ori Mai Mare Decat Celalalt. Determina Cele Doua Numere.
Titlul CartiiTitlul Operei Tema OpereiSubiectulPersonajele Vă Rog ! Dau 5 P ! Cartea Se Numește ,, Iarna Pe Uliță "
Din Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Distincte Scade Cel Mai Mic Număr Impar Par De Trei Cifre Didentice Ce Număr Obțin
C++ Introduceti Nr A,b,c Si Cititi-le De Latastatura, Apoi Scrieti Ca A Sa Primeasca Valoarea A Ori B, B Sa Fie B-a, C Sa Fie C Ori B....stiu Ca E Simplu Dar Ch
1.) B Și 2.) B Dau Coroană, Va Rog Ajutațimă!!! Repede!!!
Given What You Know About Martin From The Passage, What MIGHT He Reasonablydo If The Car He Hit Is Still There After Work?1. Try To Hide The DentII. Try To Find