RO Study
👤
Ancreia
Ancreia
29-01-2016
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna sfert repedeee :*
Răspuns :
Ramona19852007
Ramona19852007
29-01-2016
sfert inseamna sa imparti la 4 .
exemplu :20 : 4 = 5.
Answer Link
R5f6
R5f6
29-01-2016
sfert inseamna impartit la 4 . de exemplu, un sfert din 8
8:4=2
sper ca te am ajutat!
coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor... Cine Imi Poate Rezolva Inecuatia :12x +9 mai Mic Sau Egal _< 4 (3x +2) Ajutor! Multumesc! =]
Explicati In Maxim 5 Randuri Semnificatia Versurilor;Toti Te Asteptam Cu Atata Dor Sa Vii, Dar Nimeni,nimeni Mai Cu Dor Ca Mine.
Noteaza Formele Urmatoarelor Verbe , Pentru Persoana 1 , Numarul Singular , Modul Indicativ , Timpul Imperfect Si Perfect Compus : A Inghesui , A Vedea , A Cuno
Factori De Mediu Care Influenteaza Cresterea Radacinii Sunt ?
Cine Ma Poate ajuta Cu Inecuatia? 18x +256>7 Ori (2x + 103 ) Am Nevoie De Ajutor! Multumesc!
Comparatii Pentru Expresiile:aburi Pufosi Ca....,munti Strengari Ca....,....ca Ploaia,...ca O Poveste,stanca Batrana Ca...
Eseu: Rolul Scoartei Terestre In Invelisul Geografic
Gandacelul De Emil Garleanu Citeste Lectura Gandecelul Scrie Pe O Foaie Care Reiese Partile Componente Ale Planetei
Suma A Trei Numere Este 1676. Daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Numar Natural Se Obtin Numerele 252, 410, 114. Va Rog Sa Ma Ajutati !
A ) Aflati Lungimile Laturilor Unui Triunghi Echilateral Cu Perimetrul De 14,1 Cm. b ) Aflati Lungimile Laturilor Congruente Ale Unui Triunghi Isoscel Cu Perime