RO Study
👤
Mantibi
Mantibi
29-01-2016
Geografie
a fost răspuns
eu nu stiu ce inseamna portofoliu
Răspuns :
Gabrie1l
Gabrie1l
29-01-2016
in portofoliu trebuie sa pui materiale de la o anumita materie cum ar fi la biologie acolo trebuie sa ai desene cu plante sau animale
Answer Link
Danuela
Danuela
30-01-2016
Portofoliul este un obiect unde poți pune diferite documente.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Propoziția Fratele Meu Și-a Cumpărat Un Televizor Nou Substantivul Televizor Are Functia Sintactica De: A. Subiect, B. Atribut, C. Complement
Un Biciclist A Parcurs In Prima Zi 2 Pe 9 Din Drumul Pe Care Ii Avea De Strabatut , Iar A Doua Zi 0,75 Din Rest. Ca Sa Ajunga La Destinatie El A Trebuit Sa Parc
Ajuutorr Dauu Coronita
Mă Pote Ajuta Cineva Să Completez Tabelul?
Ioana A Rezolvat 6 Coloane De Exercitii Fiecare Avand Cate 4 Exercitii, Iar Alina A Rezolvat 7 Coloane De Exercitii. Care Exercitii Si Rezolvat In Total?
Exista Narator-descriptor Obiectiv?
Fie Nr A=3^x*5^y*7^z , X,y,z Apartin Multimii Nr Nat Nenule.Determinati Nr A Stiind Ca 27*A Are Cu 36 Divizori Mai Multi Decat A ,iar 49*A Are Cu 12 Divizori Ma
F:R->Rfx=mx-6determinați Nr Real M Pentru Care PunctulM(4;2) Aparține Graficului Funcției F Puteți Să Îmi Și Explicați?
Cate Numere Naturale De Forma 2ab Exista? Cate Numere Naturale De Forma 2a5b Exista? Cate Numere Naturale De Forma A25b Exista? Reconstituiti Urmatoarele Difere
3,4,5,6 Va Rog!!!!!!!!!!