RO Study
👤
Mergem
Mergem
29-01-2016
Matematică
a fost răspuns
409 + 694 : 3 x 0 va rog frumos
Răspuns :
Mqestruintoatw
Mqestruintoatw
29-01-2016
409+694:3*0=
409+231*0=
409+0=409
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. A) Scrie Cel Mai Mic Multiplu Al Lui 2 Format Din 4 Cifre. B) Scrie Cel Mai Mare Multiplu Al Lui 10 Format Din 3 Cifre. C) Scrie Cel Mai Mic Multiplu Al Lui
Am Nevoie De Trei Seturi In Engleza Cu Cuvintele Dream Come Si Draw ?
6. În Trenul Lui Moş Crăciun Erau 213 Copii. La Prima Stație Au Coborât 45 Şi Au Urcat Alți 34 De Copii. Câți Copii Vor Fi În Tren La Plecarea Din Stație?
Într-un Sit Arheologic S-au Descoperit 3 Coloane Care Aparţineau Unei Clădiri. Scrie O Aplicație Care Află Aria Minimă A Clădirii, Dacă Se Dau Coordonatele Celo
Buna Ziua!Am Și Eu Nevoie De Un Rezumat Lung Care Sa Cuprindă Toată Cartea Căluțul Alb Ofer 30 Puncte Și Inima Și Coroana!
Catodul Unui Dispozitiv Experimental Pentru Studiul Efectului Fotoelectric Extern Este confecţionat Dintr-un Metal Având Lucrul Mecanic De Extracţie =3,31·10−19
5. Construieşte Enunţuri În Care Să Ai Atribute Exprimate Prin: • Pronume Nehotărât În D • Numeral Ordinal În G • Substantiv Propriu În D Interjecţie • Pronume
Rezumat La "la Cirese" De Ion Creanga Un Pic Lung (cat O Foaie)
O Povestire Despre O Fetiță Care Se Joacă În Zăpadă
8.a)Calculați X+y+z, Știind Ca 5•x+4•y+3•z=46. B)Calculați X+y+z, Știind Ca 3•x+4•y+5•z=60 Și 6•x+5•y+4•z =58 .