RO Study
👤
Stefanoctavianf
Stefanoctavianf
29-01-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu atrinut
Răspuns :
Mimi148
Mimi148
29-01-2016
Eu am fost la un circ și acolo an văzut trei iepuri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema 2b, Cu Explicatii Va Rog
2. In Small Groups, Start Creating Promotional Leaflets Describing An Excursion To Chişinău, As Well As To Some Other Parts of Moldova. To Do This, Read The Tex
12. Scrie Rezolvarea Completă A Problemei Următoare. Tudor A Avut O Sumă De Bani Şi A Constatat Că, După Ce A Cheltuit Din Sumă 2 3 pe O Maşină De Tuns Iarba, D
Personajele Pozitive Si Negative Din Fat-frumos Cel Ratacit
[tex]\frac{3}{6}[/tex] +[tex]\frac{1}{3}[/tex] X [tex](-\frac{2}{1})[/tex]x= InmultitVa Rog Frumos Sa Faceti Aceasta Rezolvare Cat Mai Corect Si Cat Mai Clar Ca
Elaborarqti Un Program Care Afiseaza Pe Ecran Aria Totala Si Volumul Unui Paralelipiped Dreptunghic Pentru Care Valorile Masurilor Se Citesc De La Tastatura URG
In Trapezul Dreptunghic ABCD AB||DC, A=D=90 Se Stie Ca BD Perpend. BC Si AB=7cm, AD=14cm. Sa Se Afle Perimetrul Trapezului ABCD Si Diagonala BD.
Cine Poate Sa Ma Ajute Dau Coroana Ptomit
Astăzi Am Fost La Cumpărături Și Mă Uitam Pe Lista De Cumpărături Pe Telefon. In Timp Ce Citeam Ceea Ce Trebuia Să Cumpăr, Un Străin Dintr-o Mașină Ce Statea La
Imagineaza-ti Ca Esti Reporter La Postul De Radio Al Scolii Si Trebuie Sa Alcatuiesti Un Miniinterviu De Cinci Intrabari La Ultramaraton.Vei Include Minimum Cin