RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-01-2016
Limba română
a fost răspuns
care este satelitul natural al pământului ?
Răspuns :
Madalin99dp
Madalin99dp
28-01-2016
Luna sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Punctul G Este Centrul De Greutate Al Triunghiului Isoscel ABC Cu Baza (BC), Aratati Ca AG perpendicular Pe BC Si (GB) Congruent Cu (GC)
Aflati Numarul Intreg X Stiind Ca Numerele :4x+5,20 Si 25 Sunt Lungimile Laturilor Unui Triunghi Exprimat In Centimetri
Calculeaza Perimetrul Unui Dreptunghice Are Latimea De 3 Cm Si Lungimea De Doua Ori Mai Mare
Buna ! Am Si Eu Doua Probleme :)1. Sa Se Afle Cel Mai Mic Numar De Doua Cifre Pe Care Impartindu-l La 10,18,15 Sa Obtinem Acelasi Rest 2.2. Care Sunt Numerele N
Un Patrat Are Latura AB=3 Cm Atuncii Diagonala Este??
Dintr-o Piesa Metalica De Forma Unui Paralelepiped Dreptunghic Cu Dimensiunile 60cmx10cmx5cm S-a Turnat O Foaie De Tabla Dreptunghiulara Cu Grosimea De 2 Mm.Afl
P-256+203=230 Cum Se Face Operatia
Analiza Morfologica A Verbului ,,curatind' In Propozitia: ,,tot Curatind La Luleaua Lui Din Radacina De Visin
Am Stat In Alta Tara 2 Ani Si Anul Trecut Am Revenit In Romania...cam Cum Se Calculeaza Media Mea De Admitere La Liceu??
Calculati Latura Unui Patrat Care Are Perimetrul Egal Cu Al Unui Dreptunghi Care Are Lungimea De 12 Cm Si Latimea De 2 Ori Mai Mica Decat Lungimea.