RO Study
👤
Andreea200421
Andreea200421
28-01-2016
Limba română
a fost răspuns
dansati ca ea. cum se analizeaza
Răspuns :
Adideea5
Adideea5
28-01-2016
Dansati=vb.predicativ,conjugarea1,mod imperativ,pers. A doua,nr. Pl Ca ea=pronume pers.,pers a treia,nr.sg.,caz acuzativ,precedat de prepozitia simpla "ca",f.s. de C.C.M.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniaza Predicatele Nominale Din Textele Urmatoare Si Precizeaza Verbele Copulative Care Intra In Alcatuirea Lor : a) ,, Ma Simt O Forta In Univers ,
SINONIMULUI CUVINTULUI SATUL
Cum Scrie : Este 4:30 ,8:15 ,9:00, 10:50, 11:35 ,12:25, 3:40,1 :10 Si 5:45 (in Engleza)
Explica Proverbul Cine Vorbește Mult Asculta Puțin
Bună,va Rog Sa Ma Ajutati Urgeeeent,pentru Ca Luni Am Simulare!! An Nevoie De Toate Valorile Morfologice Di Parti De Vorbire Cu Exempl .pentru Fiecare!! Va Rog
Intr-un Triunghi Dreptunghic Isoscel, Lungimea Proiectiei Unei Catete Pe Ipotenuza Este 4 Cm. Calculati Perimetrul Triunghiului. Va Rog Ajutați Mă.
Un Cilindru Cu Masa De 270 G Este Suspendat De Un Dinamometru . La Scufundarea Cilindrului In Apa Dinamometru Indica 1.7 N , Ce Va Indica Dinamometru La scufund
Scrieti Numarul 5,6 Ca O Suma Apoi Ca Diferenta De Doua Numere Zecimale Gasiti Doua Solutii Pentru Fiicare Caz
Analizati Pronumele Din Versurile Urmatoare: "Murguletu-l-si Repezea Si Cu Sete Mi-l Lovea"
Mama Tatal Si Corina Au Impreuna 90 De Ani.mama Este De 3 Ori Mai In Varsta Decat Alina Si Cu 6 Ani Mai Mica Decat Tatal.ce Varsta Are Fiecare?