RO Study
👤
Comii242
Comii242
28-01-2016
Engleza
a fost răspuns
5 propozitii cu Present Perfect
Răspuns :
Pookybear
Pookybear
28-01-2016
I have been to London.
I have eaten an apple.
I have sung all day.
I have never met him.
She has changed so much.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati Mă Cu Un Desen Desenat De Voi ,nu Luat De Pe Internet Despre Primăvară.Dau Coroană Și 10 Puncte.Va Rog Repede Că Îmi Trebuie Azi!!
Ma Puteti Ajuta Va Rog (x^2-5x+1) (x^2-5x+3) +1=este Pătrat Perfect, Oricare Ar Fi Nr Real X
Problema 2..va Rog Mult Si Multumesc Anticipat
Aceasta Intrebare Este Pentru Fratele Meu..El Vrea O Compunere Cu Cel Mai Ciudat Vis Al Vostru..Va Dat Imaginea Asta Pentru...nu Stiu Doar Zis Daca Va Vine O Id
Organizatorii Unui Petreceri Avea La Dispoziție Pentru Aranjamente Florale Un Număr De Bază Și Un Număr De Flori. Așezând Prima Dată Câte Trei Flori Între O Vaz
Fie Famillia De Functii Fm:R-R,fm(x)=(m+1)x^2+(2m+3)x+m+4Sa Se Arate Ca:a)vârfurile Parabolelor Asociate Funcțiilor Fm Sunt Coliniare B)parabolele Au Un Punct C
10 Propoziții La Timpul Preterito Perfecto (cu Verbele: Abrir, Decir, Hacer, Resolver, Ver, Cubrir, Escribir, Poner, Romper, Volver).
Scrie Ce Reprezintă Fiecare Din Următoarele Propoziții Exclamative Ce Cald Este În Seră Vino Urgent Acasă La Revedere Spală Fructele Înainte De A Consuma Alegi
Tom Are Monede În Colecția Sa Sora Lui, Ana, Are Cu 562 Mai Multe De A El. Tom Ii Da 194 De Monede Surorii Sale. Acum Ana Are De 6 Ori Mai Multe Monede Decât To
Ce Semnifica Gestul Comisului Ionita Cand Isi Recunoaste Prietenul In "Fantana Dintre Plopi"