RO Study
👤
8765432
8765432
28-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ioana pirvilescu test rezolvat
Răspuns :
Antoniomirica
Antoniomirica
28-01-2016
CE VROIAI SA ZICI CU ASTA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Doua Propoziti In Care Sa Aiba Predicat Verbal Exprimat Prin Verb La Modul Imperativ
Dau 45 De Puncte Care Ma Ajuta VA ROG SA MA AJUTATI AM PUS 13 PUNCTE,, MULTUMEScccccCompletati Si Egalati Urmatoarele Ecuatiii Chimice :a)CH₃₋₋COOH+Zn⇒
Scrie Cel Mai Mic Numar De Trei Cifre A) Distincte B) Identice C) Consecutive D) A Caror Suma Sa Fie 7
Care Poate Sa Imi Introduca In Aceasta Compunere 8-10 Interjectii?Este O Dupa-amiaza Dezmierdata De Toamna. Ma Plimb Domol Pe Poteca Imbodobita Cu Frunze, Iar N
De Scris Un Text Din 9-11 Randuri :"Cine Nu Are Batrani Sa-si Cumpere", Ceva De Genul Batrinii Sint Importanti In Viata Noastra! Ajutati-ma Va Rog Mult!
Maine Am Teza. Vreau Exemple Despre Cum As Putea Demonstra Daca Un Text Este Basm Si/sau Daca Este Schita. RAPID !!!
1.Perimetrul Unui Patrat Este Cu 180 Mai Mare Decat Latura Sa.Aflati Perimetrul Patratului.2.Un Dreptunghi Are Perimetrul De 90m,iar Lungimea Este De 2 Ori Mai
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantului ''de'' In Enunturile Urmatoare: Minte De Ingheata Apele. Terenurile De Le Vezi In Departare Sunt De Vanzare. Nu Rad
Alcatuiti Enunturi In Care Un Substantiv Sa Fie Determinat De Doua Sau Mai Multe Atribute
Mama A Avut 380 Lei,pt Cumparaturi ,a Cumparat Tot Ce Avea Pe Lista Si A Constatat Ca A Ramads Cu 40 Lei Mai Putin Decat A Cheltuit,ce Suma A Avut Mama ?