RO Study
👤
Lauraelenaa
Lauraelenaa
28-01-2016
Fizică
a fost răspuns
Exemple de 10 interatiuni .vã rog
Răspuns :
Mihai111jrk
Mihai111jrk
28-01-2016
1)Cand dai cu piciorul in minge, mingea prinsa de portar,cand dai cu piciorul in piatra cand lovesti bila de biliard cu batul!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fără A Rezolva Ecuațiile, Să Se Afle A Doua Rădăcină, Prima Rădăcină Fiind Dată În Fiecare Caz:
B: In The Room, Behind The Bed. 4 Look At The Wilsons' Bathroom. Fill In Some, Any, A/an. Choose The Correct Item. Write In Your Notebook. 1 There Are/aren't An
Am Nevoie De Toate Figurile De Stil Din ,, Rapsodii De Primavara " De George Topârceanu.
1. Împărțind Un Număr Natural La 2, Se Obține Restul 1. Care Poate Fi Ultima Cifră A Acestui Număr?
Care Este Programul Politic Propus De Președintele SUA, Fascism Roosvlet Pentru Recosarea Economica? Va Rogg Maine Am Test Pls
Stabiliţi Felul Figurilor De Sti Metaforă, Personificare, Repetiție) Evidețiate În Text. Uite Ce Bujor De Fată - Stai Să Te Sărut O Dată! Tu Mă Poţi, Oglindă, S
5 Write Questions With Have Got In Your Notebook. 1 You/ A Favourite Book? 2 You / My School Bag? 3 They/ A Dog? 4 It / Big Ears? 5 The Octopus / Eight Legs?
Va Rog Mult Ex 2!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
VA ROG SI 3 SI 5 CA NU STIU CU CE AM GRESIT IN VIATA ASTA SA MI FIE DAT SA VAD ASA EXERCIȚII DOAMNE MAICA DOMNULUI
Scrie O Compunere Despre Felul În Care Se Desfăşoară Viața În Grădina De Legumel Livadă/parc. VA ROG UREGENT URGENT URGENT