RO Study
👤
Cleo5
Cleo5
28-01-2016
Limba română
a fost răspuns
o propoziție cu boier
Răspuns :
Maria300
Maria300
28-01-2016
Eu sunt un boier bogat,si nimeni nu ma intrece!Sper ca te-am ajutat!I-mi dai coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Sinonime Frazeologice Pentru Urmatoarele Locutiuni :a-si Da Ultima Suflare , A O Lua La Sanatoasa , A Prinde Cu Mata-n Sac , A Lua La Trei Pazeste , A S
Ea Scoase Scoase Analiza Verb Mod Timp Pers. Functia
1.Din Banii Economisiti,Ducu A Cheltuit O Treime Pentru Un Joc,20% Pentru O Carte Si A Mai Ramas Cu 96 Lei.Cati Bani A Avut Ducu Si Cat A Costat Obiectul Cumapa
La Laptop Se Poate Conecta Si Imprimanta?
Un Automobilism Parcurge Distanta De 190 Km Cu Viteza Constanta De 60km/h.Cat Timp Va Dura Calatoria?Dar Daca La Fiecare 50 Km Face O Pauza De 5minute?
Suma A Doua Numere Este 1980 Daca Dintrun Numar Vom Scade 285 , Iar La Celalaltvom Adauga 285 Vom Capata Numere Egale . Sa Se Afle numerele Este . Aritmetic (
Putin Ajutor , Va Rog :3 :)
1.Demonstrati Ca 2 Numere Intregi Pozitive Nu Pot Avea Un Divizor Comun Mai Mare Decat Diferenta Lor .2. Suma A 4 Numere Este 345. Aflati Numerele ,stiind Ca A
Aflati 2 Nr Naturale Stiin Ca Suma Lor Este 52 Iar Impartindu-l Pe Cel Mai Mare La Cel Mai Mic Obtinem Catul 3 Restul 8
Rezolvati Sistemul in N X N [tex] \left \{ {{b+7a=29} \atop {b*a=4}} \right. [/tex]