RO Study
👤
Darius65
Darius65
28-01-2016
Matematică
a fost răspuns
calculeaza dupa model 9×(6-3)
Răspuns :
LoredanaVaran
LoredanaVaran
28-01-2016
9×3=27 paranteza prima data
Answer Link
Ahahaha
Ahahaha
28-01-2016
=9*6-9*3
=54-27
=27
-------------------------------------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Adevarat Ca Noi Oameni Avem Chip De Maimuta ? Trimite Un Comentariu Ce Crezi Tu ?
Îmi Trebuie Explicații Pentru:s-au Perindat Și Loiali. Ajutați-mă Vă Rog!!!
Rewrite These Sentences Using Must, Mustn't, Have To Don't Have To , Should Or Shouldn't Ex: 1 It Is Forbidden To Eat In The Library You Mustn't Eat I
Multimea A= {x Apartine Multimii Numerelor Reale Cu Proprietatea Modul De 2x <2} Este Egala Cu Intervalul .... Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog.
Construeste Trei Enunturi Dedicate Iernii In Care Verbul A Fi Sa Formeze Predicatul Nominal Cu Ajutorul Urmatoarelor Nume Predicative A) Adjectiv
Imagineaza.va Ca Traiti In Grecia Antica. In Care Dintre Cele 2 Polisuri (Sparta Sau Atena) Ati Vrea Sa Traiti? Argumentati-va Alegerea Facuta.
Alcatuieste Cate Doua Propozitii In Care Verbele A Avea A Vrea Si A Fi Sa Fie Predicative Si Auxiliare
Intreitele Diferențelor 9-7
VA ROG AJUTAȚI-MĂ DAU COROANA ȘI 54 PUNCTE. Te Uitã Cum Ninge Decembre... Spre Geamuri, Iubito, Priveste - Mai Spune S-aducã Jãratec Si Focul S-aud Cum Trosnest
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Latura Egala Cu 24 Cm Si Inaltimea De 12 Cm. Aflati Aria Laterala Si Volumul Piramidei.