RO Study
👤
Mary144
Mary144
28-01-2016
Limba română
a fost răspuns
propoziție cu macaraua
Răspuns :
AdeElena
AdeElena
28-01-2016
Macaraua unchiului meu este veche dar foarte ingrijita.
Answer Link
Cosmy13
Cosmy13
28-01-2016
Macaraua a ridicat visul urias al copilului de pe strazi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Verbele Regulate???
Analizati Urmatoarele Numerale:Cinci Degete La O ManaPatru Boi La Plug Se ManaTrei Cai Vin Din DepartareDoua Maini Copilul AreUna Este Luna.
Cum Se Scrie Sub Forma De Fractie Zecimala: Trei Mii Virgula O Mie Unu? Astept Raspuns Multumesc!
Va Rog Frumos Ce Inseamna Fractie
Avem De Completat Un Rebus Dacia Era O Tata... Si Frumoasa.. De Completat 6 Casute
Cine Imi Explica Cum Se Face Problema Asta De Geometrie: Se Da Triunghiul ABC Cu Unghiul ≡ cu Unghiul C.Aratati Ca Distanta De La Punctul B La Dreapta AC Este E
Salut!Am Un Exercitiu Pe Care Nu-l Pot Face:Comentati Afirmatiile Lui Nicolae Iorga Referitoare La Existenta Unei Traditii "constitutionale"in Tarile Romane,ina
1. Sa Se Calculeze Derivatele Functiilor F: D->R : a) F:R->R, F(x)=3x La Puterea A Doua-7x+11b) F:R->R, F(x)=(2x-1)la Puterea A Doua +x La Puterea A Ci
Buna!1Miercuri Am Test Din Algebra Si Daca Ati Putea Sa Imi Dati Si Mie Cateva Probleme Cu Rapoarte,proportii,procente Pentru Clasa VI Nu Exagerat De Grele ! Mu
Am Depus La Banca 3 Milioane De Lei Cu Dobanda 16% Pe An. Ce Suma Va Contine Depozitul Dupa Un An?